Categorie
3D werken, Appartementen, recente werken
Over dit project

Vernieuwbouw Den Haagacker te Valkenswaard

 

Het bestaande gebouw bestaat uit een betonconstructie op palen gefundeerd.
De bestaande mw gevels worden verwijderd en vervangen door houtskeletbouw wanden.
Ook worden de gevels die in het bestaande ontwerp niet gelijk lagen in een vlak gelijk getrokken.
Om dit te verwezenlijken moeten er op een aantal plaatsten stukken bestaande constructie worden gesloopt,
en op andere plekken komen er vloeren bij.
De nieuwe vloeren worden uitgevoerd als kanaalplaatvloer op een staalconstructie.
Deze staalconstructie wordt weer terug gekoppeld aan de bestaande betonconstructie.
Hiervoor hebben we een zogeheten “staalschoen” ontworpen.

 

 

Ontwerp:

Van Aken architecten

 

Opdrachtgever:

Stichting woonbedrijf SWS.Hhvl

 

Aannemer:

Heijmans

 

Start bouw:

april 2017

 

Afronding:

Eind 2017